My Blog List

Saturday, May 14, 2011

When my bro become da winner.

Assalammualaikum :D


Ari nie kite nak updated entry pasal my boyfriend nih. HEHE. Kowang nak tahu ta dia menang ape ? Dia and the geng dapat tempat Naib Johan peringkat daerah Tampin dalam pertandingan pesta muzik. Walaupon latihan dia hadir ke latihan koir nih tiap-tiap minggu and aku selalu kene tinggal :'( tapi berbaloi lah kan, sebab menang gak.



See ? Get ready everybody. :D



Boyfriend kite yg buad peace tok kite tuhh. :) siyes diorang nih shumee nye comey2. Tengok lah adek fufu yang comey tuh. Hott lah :P

Mase aku check2 mudak2 junior punya album koir fb diorang, gambar2 yg begini sgt smart. Sape camera men eh ? Sangat bergaya lah adek2. Macam style kat majalah maskulin lak. *boyfriend kite kiri sekali*

Yeah dah berjaya. Gud job you all. Tahniah sebab nek kan nama SMKTAR.
Boyfriend aku kata nih kenangan dia yg sgt indah dgn kawan2 dia. Seminggu sebelom tue boyfriend kite menang kawat kaki. Boyfriend aku lagi hebad dari kaw. Haaa nak kata ape ?!



Ops : boyfriend = adek kite.

picture by > fifi farhana & Siti Sara & Afif

location > SMKTAR sebagai tuan rumah di dewan besar.

4 comments:

  1. hey hye . ade name kitee lah . *HARHAR . terbaik ~~

    ReplyDelete
  2. HEHE.
    msty lah ade name owng comeyy.

    ReplyDelete
  3. haha . comey lha sgt kan . hachumm !

    ReplyDelete